BijKlaver5 biedt dagbesteding aan

Dat doen we op onze boerderij, maar ook op andere locaties.

We bespreken met de deelnemers, wat hun wensen, mogelijkheden en talenten zijn. Daar gaan we bij aansluiten. Samen bekijken we welke werkzaamheden de deelnemer kan uitvoeren en wat zij/hij daarvoor nodig heeft. Op deze manier nemen we de deelnemer bij de hand om samen een zinvolle en fijne dagbesteding vorm te geven.

Iedereen is anders

Dus bieden we veel mogelijkheden

Soms richten we ons op werk, maar soms ook op andere leefgebieden zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, zelfstandig wonen, sport of gezondheid.

Speciaal BijKLaver5:

Voeding

Een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk. Wat kun je zelf doen om zo gezond mogelijk te leven en goed voor jezelf te zorgen? Voeding speelt daarbij een grote rol. Loekie is diëtiste en vanuit deze achtergrond begeleidt zij de deelnemers om gezond te eten. Daarbij is veel aandacht voor de keuze en de bereiding van voedsel. Tijdens eetmomenten eten we verse producten uit eigen moestuin en we maken dit zoveel mogelijk samen klaar.

Sport

Wij vinden dat sport en beweging voor iedereen vanzelfsprekend moet zijn. Sport verbindt en maakt je blij. Daarom bieden wij op onze locatie zowel binnen- als buitensportmogelijkheden.
Iedereen kan meedoen. Wij helpen je daarbij.

Dieren

Onze boerderij is een rundveebedrijf, maar we hebben ook andere dieren. Het verzorgen van de dieren is een dagelijkse bezigheid. Lekker buiten bezig zijn, is bij ons dagelijkse kost. Werken met dieren stimuleert en biedt rust. Dieren oordelen niet en scheppen geen valse verwachtingen.
Dat willen wij BijKlaver5 ook uitstralen.

Close
Go top